13/10/2020 13/10/2020 Με αφορμή την επέτειο της εις Επίσκοπον Χειροτονίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Κλήμεντος (13.10.2014) ετελέσθη σήμερα στο Παρεκκλήσιο του Ιερού Χρυσοστόμου εντός του Επισκοπείου της Μητρόπολης Θεία Λειτουργία υπό του νεωτέρου τη τάξει πρεσβυτέρου π. Σπυρίδωνος, ο οποίος προ ολίγων μόλις ημερών, έλαβε την χάρη της Ιερωσύνης. Στη Θεία Λειτουργία εχοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ενώ...
13 Οκτωβρίου, 2020 - 13:01
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2020 - 12:30

Επέτειος 6 ετών από την εις Επίσκοπον Χειροτονία του Μητρ. Περιστερίου

Διαδώστε:
Επέτειος 6 ετών από την εις Επίσκοπον Χειροτονία του Μητρ. Περιστερίου

Με αφορμή την επέτειο της εις Επίσκοπον Χειροτονίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Κλήμεντος (13.10.2014) ετελέσθη σήμερα στο Παρεκκλήσιο του Ιερού Χρυσοστόμου εντός του Επισκοπείου της Μητρόπολης Θεία Λειτουργία υπό του νεωτέρου τη τάξει πρεσβυτέρου π. Σπυρίδωνος, ο οποίος προ ολίγων μόλις ημερών, έλαβε την χάρη της Ιερωσύνης.

Στη Θεία Λειτουργία εχοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ενώ παρέστησαν άπαντες οι Ιερείς, καθώς και το προσωπικό των Γραφείων της Μητροπόλεως.

Εκ μέρους του Ιερού Κλήρου ευχήθηκε τα δέοντα ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Ελευθέριος Κουναλάκης.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος διένειμε σε όλους την ευλογία του αντιδώρου μαζί με ένα αφιερωματικό τεύχος, συντεταγμένο από Επιτροπή Κληρικών της Μητροπόλεως , αναφερόμενο στον πρώτο χρόνο της Ποιμαντορίας του Μητροπολίτου.

Ο Σεβασμιώτατος στη συνέχεια παρέθεσε σε όλους σχετικό κέρασμα στον εσωτερικό αύλειο χώρο του Επισκοπείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων