27/01/2020 27/01/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, χοροστάτησε στον όρθρο και στη Θ. Λειτουργία, επί τη ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στο εορτάζον Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου. Ο Ποιμενάρχης στον σύντομο λόγο του ευχαρίστησε, εμφανώς συγκινημένος, τον Ιερό Κλήρο, τους συνεργάτες του, τις αρχές της Πόλεως και τον...
27 Ιανουαρίου, 2020 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2020 - 15:19

Η Ανακομιδή του Ι. λειψάνου του Ιερού Χρυσοστόμου στο Περιστέρι

Διαδώστε:
Η Ανακομιδή του Ι. λειψάνου του Ιερού Χρυσοστόμου στο Περιστέρι

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, χοροστάτησε στον όρθρο και στη Θ. Λειτουργία, επί τη ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στο εορτάζον Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου.

Ο Ποιμενάρχης στον σύντομο λόγο του ευχαρίστησε, εμφανώς συγκινημένος, τον Ιερό Κλήρο, τους συνεργάτες του, τις αρχές της Πόλεως και τον ευσεβή λαό της Μητροπόλεως του, για τον σεβασμό και την αγάπη που εξέφρασαν στο πρόσωπο του κατά την χθεσινή ημέρα των ονομαστηρίων του, καθώς κατέκλυσαν τον Καθεδρικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μάσχα, τόσο στον Εσπερινό την παραμονή της Εορτής του Οσίου Κλήμεντος όσο και την κυριώνυμο ημέρα αλλά και για την αθρόα προσέλευσή τους στο Επισκοπείο καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας έως αργά το εσπέρας.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους πλουσία τη χάρη του Παναγάθου Θεού διά πρεσβειών του Ιερού Χρυσοστόμου και του Οσίου Κλήμεντος και παρέθεσε πρωινό κέρασμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μητροπολιτικού Μεγάρου σε όλους τους διακονούντας στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, συνεργάτες του κληρικούς και λαικούς υπαλλήλους αλλά και στους πιστούς που προσήλθαν για να τιμήσουν τον Ιερό Χρυσόστομο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων