30/04/2021 30/04/2021 Μέσα σε κατανυκτικό κλίμα ετελέσθη η ακολουθία των Αχράντων Παθών στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης χοροστάτησε στον όρθρο της Αγίας και Μεγάλης Παρασκευής στον Καθεδρικό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μάσχα. Ο Σεβασμιώτατος ζήτησε από τον πιστό λαό του Θεού να αποθέσει τους πόνους, τις θλίψεις, τις αγωνίες και τα βάσανα του στα πόδια...
30 Απριλίου, 2021 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2021 - 9:46

Η Μεγάλη Πέμπτη στη Μητρόπολη Περιστερίου

Διαδώστε:
Η Μεγάλη Πέμπτη στη Μητρόπολη Περιστερίου

Μέσα σε κατανυκτικό κλίμα ετελέσθη η ακολουθία των Αχράντων Παθών στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης χοροστάτησε στον όρθρο της Αγίας και Μεγάλης Παρασκευής στον Καθεδρικό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μάσχα.

Ο Σεβασμιώτατος ζήτησε από τον πιστό λαό του Θεού να αποθέσει τους πόνους, τις θλίψεις, τις αγωνίες και τα βάσανα του στα πόδια του Εσταυρωμένου Χριστού και με δάκρυα να ζητήσει από Αυτόν τη σωτηρία και την λύτρωση.

Τέλος, ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και για μια ακόμη φορά ζήτησε να τηρούνται όλα τα υγειονομικά προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του
κορωνοϊού για να μπορέσουμε γρήγορα να επιστρέψουμε στις παλιές μας συνήθειες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων