20/01/2020 20/01/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης, από την πρώτη στιγμή της ενθρονίσεως και εγκαταστάσεώς του στην Μητρόπολη, επέδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον να έρθει σε επαφή με την νεότητα. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020, είχε τη χαρά να επισκεφθή τα Κοινωνικά Φροντιστήρια στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και να ευλογήση...
20 Ιανουαρίου, 2020 - 14:48
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2020 - 14:10

Κοντά στους νέους ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Διαδώστε:
Κοντά στους νέους ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης, από την πρώτη στιγμή της ενθρονίσεως και εγκαταστάσεώς του στην Μητρόπολη, επέδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον να έρθει σε επαφή με την νεότητα.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020, είχε τη χαρά να επισκεφθή τα Κοινωνικά Φροντιστήρια στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και να ευλογήση την Αγιοβασιλόπιτα. Ο Σεβασμιώτατος επαίνεσε τον υπεύθυνο των Κοινωνικών Φροντιστηρίων π. Αλέξανδρο Ζαρίκο και τους 39 εθελοντές καθηγητές όλων των ειδικοτήτων για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελούν, καθώς με αυταπάρνηση προσφέρουν γνώσεις και όλα τα εφόδια στους 92 μαθητές που παρακολουθούν δωρεάν τα φροντιστηριακά μαθήματα, ώστε να επιτύχουν τον υψηλό στόχο τους δηλαδή την εισαγωγή στα Α.Ε.Ι.

Στη συνέχεια, ομίλησε στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου με θέμα: “Από το προσωπείο στο πρόσωπο”.

Ωσαύτως, στα πλαίσια της Ποιμαντικής του μερίμνης για την νεότητα, το απόγευμα της ιδίας ημέρας, με την ευκαιρία της 2ης Συνάξεως Φοιτητών στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως, ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα και ομίλησε στους νέους φοιτητές και τελειοφοίτους με θέμα: “Από τον παλαιό στον νέο Αδάμ”. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους να έχουν μία ευλογημένη χρονιά γεμάτη πνευματικούς καρπούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων