28/10/2020 28/10/2020 Τo πρωί της 28ης Οκτωβρίου 2020 ημέρα μνήμης και εορτής της Φωτοφόρου Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης χοροστάτησε της Θείας Λειτουργίας και τέλεσε τη Δοξολογία για την Εθνική Εορτή στον Μητροπολιτικό Ναό “Ευαγγελισμός της Θεοτόκου”. Στην επίσημη Δοξολογία, τηρουμένων όλων των μέτρων κατά του κορωνοϊού παρέστησαν οι Δημοτικές Αρχές της...
28 Οκτωβρίου, 2020 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2020 - 14:55

Μητρ. Περιστερίου: “Η Κυρία Θεοτόκος να φυλάει από κάθε κακό την πατρίδα μας”

Διαδώστε:
Μητρ. Περιστερίου: “Η Κυρία Θεοτόκος να φυλάει από κάθε κακό την πατρίδα μας”

Τo πρωί της 28ης Οκτωβρίου 2020 ημέρα μνήμης και εορτής της Φωτοφόρου Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης χοροστάτησε της Θείας Λειτουργίας και τέλεσε τη Δοξολογία για την Εθνική Εορτή στον Μητροπολιτικό Ναό “Ευαγγελισμός της Θεοτόκου”.

Στην επίσημη Δοξολογία, τηρουμένων όλων των μέτρων κατά του κορωνοϊού παρέστησαν οι Δημοτικές Αρχές της Πόλεως Περιστερίου, μέ επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Παχατουρίδη. Μετά το πέρας της Δοξολογίας ο Σεβασμιώτατος μαζί με τον Δήμαρχο και τις υπόλοιπες επίσημες αρχές κατευθύνθηκαν στο Ηρώο της Πόλεως όπου και πραγματοποιήθηκε κατάθεση
στεφάνων στη μνήμη των Ηρώων του Έθνους μας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σέ όλους η Υπέρμαχος Στρατηγός,η Κυρία Θεοτόκος να περισκέπει τό Έθνος μας καί νά φυλάσσει τή γλυκυτάτη Πατρίδα μας από παντός κακού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων