02/08/2019 02/08/2019 Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. κ. Κλήμη τελέσθηκε στις 1 Αυγούστου 2019, σε κατανυκτικό κλίμα, ο Εσπερινός και η πρώτη Ιερά Παράκλησις εις την Υπεραγία Θεοτόκο για τον φετινό Δεκαπενταύγουστο. Ο Σεβασμιώτατος, πλαισιούμενος από ιερείς του Μητροπολιτικού Ναού και από εκατοντάδες πιστούς, χοροστάτησε και συμπροσευχήθηκε με τον πιστό και φιλακόλουθο λαό της ενορίας του Μητροπολιτικού Ναού της «Ευαγγελίστριας» Περιστερίου....
02 Αυγούστου, 2019 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2019 - 9:14

Ο Μητρ.Περιστερίου στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Περιστερίου στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. κ. Κλήμη τελέσθηκε στις 1 Αυγούστου 2019, σε κατανυκτικό κλίμα, ο Εσπερινός και η πρώτη Ιερά Παράκλησις εις την Υπεραγία Θεοτόκο για τον φετινό Δεκαπενταύγουστο. Ο Σεβασμιώτατος, πλαισιούμενος από ιερείς του Μητροπολιτικού Ναού και από εκατοντάδες πιστούς, χοροστάτησε και συμπροσευχήθηκε με τον πιστό και φιλακόλουθο λαό της ενορίας του Μητροπολιτικού Ναού της «Ευαγγελίστριας» Περιστερίου. Πριν ψαλούν τα τελευταία υπέροχα τροπάρια «Απόστολοι εκ περάτων…» ο Σεβασμιώτατος, απέδωσε Θείο Λόγο για το πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος κάλεσε τη νεολαία του Περιστερίου να προσέλθει και να προσευχηθεί ενώπιον της ιεράς εικόνος της Παναγίας, να ζήσει όμορφα, μυστηριακά την κατανυκτική αυτή περίοδο του Δεκαπενταυγούστου. Μετά του «Δι ´ ευχών…»  οι εκκλησιαζόμενοι παρέλαβαν από το χέρι του Μητροπολίτου μικρό εικονάκι, αντίγραφο της θαυματουργικής ιεράς εικόνος της Παναγίας μας, η οποία τεθυσαυρίζεται στον ιερό ναο, προς ευλογία και βοήθεια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων