07/05/2020 07/05/2020 Με τη συμπλήρωση 6 μηνών από την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Περιστερίου κ. Χρυσοστόμου (Ζαφείρη) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία και τέλεσε Μνημόσυνο κεκλεισμένων των θυρών στο Παρεκκλήσιο του Ιερού Χρυσοστόμου στο Επισκοπείο με κληρικούς από τα Γραφεία της Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κλήμης στη σύντομη προσλαλιά του...
07 Μαΐου, 2020 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2020 - 14:27

Μνημόσυνο για τον προκάτοχό του τέλεσε ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τον προκάτοχό του τέλεσε ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Με τη συμπλήρωση 6 μηνών από την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Περιστερίου κ. Χρυσοστόμου (Ζαφείρη) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία και τέλεσε Μνημόσυνο κεκλεισμένων των θυρών στο Παρεκκλήσιο του Ιερού Χρυσοστόμου στο Επισκοπείο με κληρικούς από τα Γραφεία της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κλήμης στη σύντομη προσλαλιά του ευχήθηκε η μνήμη του Μακαριστού προκατόχου του να είναι αιωνία δηλαδή, ο Τριαδικός Θεός να έχει στην αιώνια μνήμη Του τον Μακαριστό Αρχιερέα κυρό Χρυσόστομο, τον δεύτερο κατά σειρά Μητροπολίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου όπως και τον Μακαριστό Μητροπολίτη Περιστερίου κυρό Αλέξανδρο τους οποίους και μνημονεύει συνεχώς σε κάθε Θεία Λειτουργία που τελεί.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Δημοτικό Κοιμητήριο Περιστερίου και ετέλεσε Ιερό Τρισάγιο επί των τάφων των μακαριστών προκατόχων του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων