31/12/2023 31/12/2023 Στην κυριότητα της Μητροπόλεως Περιστερίου πέρασε μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες του παρελθόντος το παρεκκλήσιο της Αγίας Τριάδος (Τζον Κένεντυ και Σοφοκλή Βενιζέλου). Πρόκειται για τον αρχαιότερο Ναό της Μητροπόλεως και του Δήμου Περιστερίου ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν ιδιωτικός. Με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγορίου και ενέργειες του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτη Άγγελου Ανθόπουλου αλλά...
31 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2023 - 17:57

Νέο Παρεκκλήσιο απέκτησε η Μητρόπολη Περιστερίου

Διαδώστε:
Νέο Παρεκκλήσιο απέκτησε  η Μητρόπολη  Περιστερίου

Στην κυριότητα της Μητροπόλεως Περιστερίου πέρασε μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες του παρελθόντος το παρεκκλήσιο της Αγίας Τριάδος (Τζον Κένεντυ και Σοφοκλή Βενιζέλου).

Πρόκειται για τον αρχαιότερο Ναό της Μητροπόλεως και του Δήμου Περιστερίου ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν ιδιωτικός.

Με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγορίου και ενέργειες του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτη Άγγελου Ανθόπουλου αλλά και με την στήριξη παραγόντων του Δήμου, το ιστορικό παρεκκλησιο προστέθηκε στο δυναμικό των ναών της Μητροπόλεως.

Το απόγευμα του Σαββάτου τελέστηκε ο αγιασμός των θυρανοιξίων και ακολούθησε ο Εσπερινός προεξάρχοντος του Μητροπολίτη κ. Γρηγορίου με τη συμμετοχή πολλών ιερέων της Μητροπόλεως και πιστών της περιοχής οι οποίοι υποδέχτηκαν το γεγονός με μεγάλη ευχαρίστηση αφού η παράδοση στη Θεία Λατρεία ήταν επιθυμία όλων των κατοίκων της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων