03/06/2019 03/06/2019 Tην Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης στήν ακολουθία του όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στόν περικαλλή ιερό Ναό του αγίου Ιεροθέου Περιστερίου. Ο Σεβασμιώτατος  πρό της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας ανακοίνωσε στό ευσεβές πλήρωμα της ενορίας του Αγίου Ιεροθέου την τοποθέτηση του π. Ἐπιφανίου Κάνδρου στήν θέση του ιερατικώς Προϊσταμένου τοῦ ιερού Ναού...
03 Ιουνίου, 2019 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2019 - 12:03

Ο Μητρ.Περιστερίου στον Άγιο Ιερόθεο

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Περιστερίου στον Άγιο Ιερόθεο

Tην Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης στήν ακολουθία του όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στόν περικαλλή ιερό Ναό του αγίου Ιεροθέου Περιστερίου.

Ο Σεβασμιώτατος  πρό της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας ανακοίνωσε στό ευσεβές πλήρωμα της ενορίας του Αγίου Ιεροθέου την τοποθέτηση του π. Ἐπιφανίου Κάνδρου στήν θέση του ιερατικώς Προϊσταμένου τοῦ ιερού Ναού σε αντικατάσταση του γέροντος π. Παναγιώτη Αγγελόπουλου, τον οποίο ο Σεβασμιώτατος τίμησε με ειδική πλακέτα δια τα πενήντα και πλέον έτη θυσιαστικής προσφοράς στόν αμπελώνα του Κυρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων