15/12/2021 15/12/2021 Στο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου θα μιλήσει το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, στις 19:30, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος, με θέμα «Οι τρεις Γεννήσεις του Χριστού». Η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά-Περιστέρι Πολλών Αστέρων» και συγκεκριμένα στην ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώνεται αυτό το Σάββατο, με κεντρικό πυρήνα το...
15 Δεκεμβρίου, 2021 - 19:03
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2021 - 18:57

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου Γρηγόριος για τις «3 γεννήσεις του Χριστού» στο Δημαρχιακό Μέγαρο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Περιστερίου Γρηγόριος για τις «3 γεννήσεις του Χριστού» στο Δημαρχιακό Μέγαρο

Στο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου θα μιλήσει το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, στις 19:30, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος, με θέμα «Οι τρεις Γεννήσεις του Χριστού».

Η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά-Περιστέρι Πολλών Αστέρων» και συγκεκριμένα στην ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώνεται αυτό το Σάββατο, με κεντρικό πυρήνα το μήνυμα της αγάπης του Χριστού για τον σύγχρονο άνθρωπο.

Νωρίτερα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας θα αναπτύξει το θέμα: «Εκκλησία και Πανδημία»

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

· 19:00 Χαιρετισμός Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη

· 19:15 Ομιλία Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα, με θέμα «Εκκλησία και Πανδημία».

· 19:30 Ομιλία Μητροπολίτου Περιστερίου κ.κ. Γρηγορίου, με θέμα «Οι τρεις Γεννήσεις του Χριστού».

· 19:45 Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κείμενα με τον ιερέα και λυρικό τραγουδιστή π. Ζαφείριο Κουτελιέρη, στο πιάνο ο Παναγιώτης Κραμπής

· Συντονίζει η Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με μάσκα και μόνο για εμβολιασμένους ή με πιστοποιητικό νόσησης, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων