10/11/2023 10/11/2023 Κύκλος διαλέξεων «Εκκλησία και διαμόρφωση της ταυτότητας του νέου Ελληνισμού» (Ιστορία – Κοινωνία – Πολιτισμός)» διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου και της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Στην πρώτη διάλεξη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου, ένα από τους ομιλητές είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος. Οι διαλέξεις...
10 Νοεμβρίου, 2023 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2023 - 15:56

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου ομιλητής στον κύκλο διαλέξεων «Εκκλησία και διαμόρφωση της ταυτότητας του νέου Ελληνισμού»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Περιστερίου ομιλητής στον κύκλο διαλέξεων «Εκκλησία και διαμόρφωση της ταυτότητας του νέου Ελληνισμού»

Κύκλος διαλέξεων «Εκκλησία και διαμόρφωση της ταυτότητας του νέου Ελληνισμού» (Ιστορία – Κοινωνία – Πολιτισμός)» διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου και της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Στην πρώτη διάλεξη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου, ένα από τους ομιλητές είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται στον συνεδριακό χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου (οδός Χαλκοκονδύλη 29 & Εθνικής Αντιστάσεως) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων