25/04/2021 25/04/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης χοροστάτησε στον όρθρο της Μ. Δευτέρας στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Πολιούχου της Πόλεως Περιστερίου. Ευχήθηκε σε όλους να βιώσουμε με ταπείνωση και καθαρή καρδιά την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, να ζήσουμε με εσωτερική συντριβή το Πάθος του Χριστού μας και στο τέλος να ατενίσουμε με χαρά και...
25 Απριλίου, 2021 - 21:45

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου στην Ακολουθία του Νυμφίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Περιστερίου στην Ακολουθία του Νυμφίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης χοροστάτησε στον όρθρο της Μ. Δευτέρας στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Πολιούχου της Πόλεως Περιστερίου.

Ευχήθηκε σε όλους να βιώσουμε με ταπείνωση και καθαρή καρδιά την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, να ζήσουμε με εσωτερική συντριβή το Πάθος του Χριστού μας και στο τέλος να ατενίσουμε με χαρά και ελπίδα το Ανέσπερο Φως της ζωοποιού Αναστάσεως του Κυρίου μας.

Για μία ακόμη φορά κάλεσε τους πιστούς να τηρούν ευλαβικά τα προβλεπόμενα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του Covid-19 και παρότρυνε τους πάντες να εμβολιασθούν για τον Κορωνοιό καθώς αυτό αποτελεί το ουσιαστικότερο μέτρο για την προφύλαξη της υγείας μας και εν τέλει την επιστροφή μας στην κανονικότητα.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων