16/03/2020 16/03/2020 Στη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη αίθουσα της Ιεράς Συνόδου υπό τη προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, συμμετείχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης. «Την προσωπική μου άποψη δεν μπορώ να την καταθέσω. Την κατέθεσα μέσα στη ΔΙΣ. Καταθέσαμε τις απόψεις μας και τις εμπειρίες μας και τώρα περιμένουμε τον...
16 Μαρτίου, 2020 - 23:39
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2020 - 23:49

“Οι διαφορετικές απόψεις σημαίνουν υγεία” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
“Οι διαφορετικές απόψεις σημαίνουν υγεία” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη αίθουσα της Ιεράς Συνόδου υπό τη προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, συμμετείχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης.

«Την προσωπική μου άποψη δεν μπορώ να την καταθέσω. Την κατέθεσα μέσα στη ΔΙΣ. Καταθέσαμε τις απόψεις μας και τις εμπειρίες μας και τώρα περιμένουμε τον Μακαριώτατο και τη ΔΙΣ να αποφασίσουν. Υπήρχαν διαφορετικές απόψεις αλλά αυτό σημαίνει υγεία», ανέφερε κατά την έξοδο του από το Συνοδικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο Σεβασμιώτατος.

Παρακολουθήστε:

Δημοσιογραφική κάλυψη: Δημήτρης Στρουμπάκος

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Επιμέλεια: Πέπη Οικονομάκη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων