13/02/2024 13/02/2024 Ομιλία με θέμα «10 είδη Γάμων» πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αποστολικής Διακονίας στον Πύργο, ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος, ύστερα από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλείας κ. Αθανασίου. Το παρόν έδωσαν όλοι οι πνευματικοί-εξομολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας καθώς και αρκετοί ιερείς. Μετά το πέρας της ομιλίας ο κ. Αθανάσιος ευχαρίστησε...
13 Φεβρουαρίου, 2024 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2024 - 20:14

Ομιλία του Μητροπολίτη Περιστερίου με θέμα «10 είδη Γάμων» στον Πύργο

Διαδώστε:
Ομιλία του Μητροπολίτη Περιστερίου με θέμα «10 είδη Γάμων» στον Πύργο

Ομιλία με θέμα «10 είδη Γάμων» πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αποστολικής Διακονίας στον Πύργο, ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος, ύστερα από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλείας κ. Αθανασίου.

Το παρόν έδωσαν όλοι οι πνευματικοί-εξομολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας καθώς και αρκετοί ιερείς.

Μετά το πέρας της ομιλίας ο κ. Αθανάσιος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγόριο για την ανταπόκριση του στο κάλεσμα του, καθώς και για την εμπεριστατωμένη θεολογική παρουσίαση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων