28/04/2021 28/04/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής πραγματοποίησε σήμερα Μ. Τετάρτη, 28.04.2021, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, δωρεάν έλεγχο για τον Covid-19. Στην εν λόγω δράση έλαβαν μέρος όλοι οι Κληρικοί της Μητροπόλεως, το προσωπικό των Γραφείων αυτής καθώς και το προσωπικό των Ιερών Ναών (ψάλτες, νεωκόροι). Τα αποτελέσματα των rapid test...
28 Απριλίου, 2021 - 15:35
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2021 - 15:23

Περιστέρι: Σε rapid test υπεβλήθησαν κληρικοί και προσωπικό των ναών σήμερα

Διαδώστε:
Περιστέρι: Σε rapid test υπεβλήθησαν κληρικοί και προσωπικό των ναών σήμερα

Η Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής πραγματοποίησε σήμερα Μ. Τετάρτη, 28.04.2021, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, δωρεάν έλεγχο για τον Covid-19.

Στην εν λόγω δράση έλαβαν μέρος όλοι οι Κληρικοί της Μητροπόλεως, το προσωπικό των Γραφείων αυτής καθώς και το προσωπικό των Ιερών Ναών (ψάλτες, νεωκόροι).
Τα αποτελέσματα των rapid test ήταν όλα αρνητικά και αυτό φανερώνει τη σωστή και ευλαβική τήρηση των μέτρων που τηρείται σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη για την μέριμνά του για τη διεξαγωγή του δειγματοληπτικού αυτού ελέγχου, τους Ιερείς της Μητροπόλεως που προσήλθαν καθώς και το προσωπικό των Ιερών Ναών.

Τέλος εύχεται σε όλους υγεία και Καλή Ανάσταση!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων