02/05/2021 02/05/2021 Mε κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε η ακολουθία της Αναστάσεως και η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου. O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης τέλεσε την Θεία Λειτουργία της Αναστάσεως στον Καθεδρικό Ιερό Ναό με την παρουσία των αρχών της πόλεως και πλήθους πιστών. Eυχήθηκε σε όλους ο Αναστάς Κύριος να πλημμυρίζει τις καρδιές των...
02 Μαΐου, 2021 - 10:52
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2021 - 10:32

Περιστερίου Κλήμης: «Να κρατήσουμε αναμμένο το φως της Αναστάσεως στις καρδιές μας»

Διαδώστε:
Περιστερίου Κλήμης: «Να κρατήσουμε αναμμένο το φως της Αναστάσεως στις καρδιές μας»

Mε κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε η ακολουθία της Αναστάσεως και η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου. O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης τέλεσε την Θεία Λειτουργία της Αναστάσεως στον Καθεδρικό Ιερό Ναό με την παρουσία των αρχών της πόλεως και πλήθους πιστών.
Eυχήθηκε σε όλους ο Αναστάς Κύριος να πλημμυρίζει τις καρδιές των πιστών με ειρήνη και χαρά.

Tέλος, ευχήθηκε να κρατήσουμε αναμμένο διαρκώς το φως της Αναστάσεως στις καρδιές μας, ώστε να γίνουμε τέκνα φωτόμορφα της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων