21/02/2020 21/02/2020 Εκδήλωση για Γονείς, νέα ζευγάρια και μελλονύμφους,  με θέμα:“Πίστη -Θυμός-Θλίψη και η διαχείρισή τους μέσα από την αυτογνωσία” πραγματοποιεί  η Ιερά Μητρόπολις Περιστερίου, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30΄ στο Αμφιθέατρο του Επισκοπείου. Στην εκδήλωση θα ομιλήσουν οι: κ. Γεώργιος Δημόπουλος- Ψυχοθεραπευτής και ο κ. Ιωάννης Λαφαζάνος- Ορθοπαιδικός. Φορέας διοργανώσεως: το Γραφείο Ποιμαντικής Μερίμνης Γάμου...
21 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2020 - 9:37

“Πίστη -Θυμός-Θλίψη και η διαχείρισή τους μέσα από την αυτογνωσία”

Διαδώστε:
“Πίστη -Θυμός-Θλίψη και η διαχείρισή τους μέσα από την αυτογνωσία”

Εκδήλωση για Γονείς, νέα ζευγάρια και μελλονύμφους,  με θέμα:“Πίστη -Θυμός-Θλίψη και η διαχείρισή τους μέσα από την αυτογνωσία” πραγματοποιεί  η Ιερά Μητρόπολις Περιστερίου, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30΄ στο Αμφιθέατρο του Επισκοπείου.

Στην εκδήλωση θα ομιλήσουν οι: κ. Γεώργιος Δημόπουλος- Ψυχοθεραπευτής και ο κ. Ιωάννης Λαφαζάνος- Ορθοπαιδικός. Φορέας διοργανώσεως: το Γραφείο Ποιμαντικής Μερίμνης Γάμου & Οικογενείας της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων