27/05/2020 27/05/2020 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών τελέστηκε το βράδυ της Τρίτης 26 Μαΐου 2020 η Ακολουθία της Παννυχίδας για την Εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Κλήμη να κομίζει το Άγιο Φως εν μέσω χαρμόσυνων καμπανοκρουσιών,  αφού το είχε μοιράσει στους προϊστάμενους των υπολοίπων ενοριών της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου...
27 Μαΐου, 2020 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2020 - 13:27

Πλήθος κόσμου στην Απόδοση του Πάσχα στο Περιστέρι

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου στην Απόδοση του Πάσχα στο Περιστέρι

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών τελέστηκε το βράδυ της Τρίτης 26 Μαΐου 2020 η Ακολουθία της Παννυχίδας για την Εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Κλήμη να κομίζει το Άγιο Φως εν μέσω χαρμόσυνων καμπανοκρουσιών,  αφού το είχε μοιράσει στους προϊστάμενους των υπολοίπων ενοριών της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου για να τελεστεί η Ιερά Αγρυπνία.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ακολουθία της Αποδόσεως του Πάσχα και την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία  ενώ οι πιστοί τηρώντας τα μέτρα μετέλαβαν του Αχράντου Σώματος και του Τιμίου Αίματος του Κυρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων