30/06/2021 30/06/2021 Στο νοσοκομείο εισήχθη εκ νέου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστείου κ. Κλήμης, σύμφωνα με πληροφορίες του ope.gr. Ο Μητροπολίτης Περιστερίου είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις αρχές του μήνα, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η Ιερά Μητρόπολη είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ανέφερε ότι ο Σεβασμιώτατος είχε λάβει εξιτήριο εκ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου »ΑΤΤΙΚΟΝ» μετά από πενθήμερη...
30 Ιουνίου, 2021 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2021 - 13:30

Στο νοσοκομείο εκ νέου ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Διαδώστε:
Στο νοσοκομείο εκ νέου ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Στο νοσοκομείο εισήχθη εκ νέου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστείου κ. Κλήμης, σύμφωνα με πληροφορίες του ope.gr.

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις αρχές του μήνα, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η Ιερά Μητρόπολη είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ανέφερε ότι ο Σεβασμιώτατος είχε λάβει εξιτήριο εκ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου »ΑΤΤΙΚΟΝ» μετά από πενθήμερη νοσηλεία, στις 12 Ιουνίου, αναφέροντας ότι ήταν σε άριστη κατάσταση. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μητροπολίτης νοσηλευόταν ακόμα στον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου την ημέρα που βγήκε η ανακοίνωση, μέχρι και πριν λίγες μέρες, όταν και πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε στη Μητρόπολη. Δυστυχώς, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι θεράποντες ιατροί του έκριναν χθες απαραίτητη την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ope.gr ο Σεβασμιώτατος έλαβε πριν τρεις ημέρες εξιτήριο και σήμερα εισήχθη εκ νέου, καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι πολύ σοβαρό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων