03/05/2021 03/05/2021 Με κάθε λαμπρότητα και μέσα στη χαρά της Αναστάσεως εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Ν. Ζωής στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης ετέλεσε τη Θεία Λειτουργία και κήρυξε το Θείο Λόγο. Ευχήθηκε το Φως της Αναστάσεως να φωτίζει τις καρδιές όλων των Χριστιανών και με...
03 Μαΐου, 2021 - 11:40

Στον Άγιο Γεώργιο Ν. Ζωής ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Διαδώστε:
Στον Άγιο Γεώργιο Ν. Ζωής ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Με κάθε λαμπρότητα και μέσα στη χαρά της Αναστάσεως εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Ν. Ζωής στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης ετέλεσε τη Θεία Λειτουργία και κήρυξε το Θείο Λόγο. Ευχήθηκε το Φως της Αναστάσεως να φωτίζει τις καρδιές όλων των Χριστιανών και με το φως του Αναστάντος Χριστού να οδηγούμαστε σε μια νέα ολόφωτη πορεία, ώστε λαμπαδηφόροι να περιπάτουμε ως τέκνα φωτός!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων