25/06/2019 25/06/2019 Την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κηπουπόλεως Περιστερίου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ.Κλήμης. Αφορμή της παρουσίας του Σεβασμιωτάτου στον Ιερό Ναό ήταν το ετήσιο μνημόσυνο της μητρός του προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου π. Φιλοθέου. Επί την αφορμή αυτή, προσκληθείς έψαλλε στην Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού, ο Πρωτοψάλτης...
25 Ιουνίου, 2019 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2019 - 13:37

Στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Κηπουπόλεως ο Μητρ. Περιστερίου

Διαδώστε:
Στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Κηπουπόλεως ο Μητρ. Περιστερίου

Την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κηπουπόλεως Περιστερίου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ.Κλήμης.

Αφορμή της παρουσίας του Σεβασμιωτάτου στον Ιερό Ναό ήταν το ετήσιο μνημόσυνο της μητρός του προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου π. Φιλοθέου.

Επί την αφορμή αυτή, προσκληθείς έψαλλε στην Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού, ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Καμινάδων Καρδίτσας κ.Γεώργιος Αρκομάνης.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καρπαθάκης – Φωτογραφίες: Λευτέρης Χατζηευστρατίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων