17/04/2021 17/04/2021 Στα δύο μεγάλα όπλα που έχουμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, την προσευχή και το εμβόλιο στάθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης κατά την ομιλία του στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στο Περιστέρι στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου που μετέδωσε το Πρακτορείο Ορθοδοξία (ope.gr). Ο Σεβασμιώτατος παρότρυνε τους πιστούς να εμβολιαστούν, όπως έκανε και ο...
17 Απριλίου, 2021 - 11:51
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2021 - 18:04

“Στους δύσκολους καιρούς έχουμε όπλα την προσευχή και το εμβόλιο”

Διαδώστε:
“Στους δύσκολους καιρούς έχουμε όπλα την προσευχή και το εμβόλιο”

Στα δύο μεγάλα όπλα που έχουμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, την προσευχή και το εμβόλιο στάθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης κατά την ομιλία του στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στο Περιστέρι στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου που μετέδωσε το Πρακτορείο Ορθοδοξία (ope.gr).

Ο Σεβασμιώτατος παρότρυνε τους πιστούς να εμβολιαστούν, όπως έκανε και ο ίδιος,  ενώ τους επεσήμανε ότι πρέπει να ακούμε τους ειδικούς και να τηρούμε τα μέτρα ενώ χαρακτηριστικά σημείωσε ότι “Με την βοήθεια του Θεού θα περάσουμε αυτή την πανδημία”.

Παρακολουθήστε: 

Διαβάστε ακόμα:

Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου από τη Μητρόπολη Περιστερίου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων