16/01/2020 16/01/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης είχε σήμερα το πρωί συνάντηση συνεργασίας με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου. Ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Πατούλης κατ΄ αρχάς αντήλλαξαν τις δέουσες ευχές επ΄ ευκαιρία της απαρχής του Νέου Έτους και εν συνεχεία συνεζήτησαν θέματα που αφορούν και άπτονται του ενδιαφέροντος...
16 Ιανουαρίου, 2020 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 13:13

Συνάντηση Μητροπολίτη Περιστερίου με Περιφερειάρχη Αττικής

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Περιστερίου με Περιφερειάρχη Αττικής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης είχε σήμερα το πρωί συνάντηση συνεργασίας με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου.

Ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Πατούλης κατ΄ αρχάς αντήλλαξαν τις δέουσες ευχές επ΄ ευκαιρία της απαρχής του Νέου Έτους και εν συνεχεία συνεζήτησαν θέματα που αφορούν και άπτονται του ενδιαφέροντος τόσον της τοπικής Εκκλησίας του Περιστερίου, όσον και της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνέχεια, μετέβησαν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου και συνεζήτησαν για την πορεία του έργου, επί τω σκοπώ της λειτουργίας του ως είρηται ιδρύματος, προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να δοθή προς χρήση των κατοίκων του Περιστερίου και γενικώτερα της Δυτ. Αττικής, που με τον οβολό τους βοήθησαν και συντέλεσαν στην μέχρι τούδε κατασκευή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων