25/03/2021 25/03/2021 Την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, τηρουμένων των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του Covid 19, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης χοροστάτησε στον όρθρο και στη Θεία Λειτουργία στον Πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιστερίου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Δοξολογία για την συμπλήρωση διακοσίων ετών από την...
25 Μαρτίου, 2021 - 15:29
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2021 - 15:33

Τίμησαν τη διπλή εορτή στο Περιστέρι

Διαδώστε:
Τίμησαν τη διπλή εορτή στο Περιστέρι

Την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, τηρουμένων των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του Covid 19, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης χοροστάτησε στον όρθρο και στη Θεία Λειτουργία στον Πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιστερίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Δοξολογία για την συμπλήρωση διακοσίων ετών από την έναρξη της Επαναστάσεως του 1821, με την παρουσία του Δημάρχου της Πόλεως κ. Ανδρέα Παχατουρίδη και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια, εν πομπή ο Σεβασμιώτατος μετά του Ιερού Κλήρου και των λοιπών επισήμων κατευθύνθηκαν στο Ηρώο της Πόλεως όπου τέλεσε Ιερό Τρισάγιον υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των υπέρ της Πίστεως και της ελευθερίας της γλυκυτάτης Πατρίδος αγωνισαμένων και ηρωικώς πεσόντων πατέρων και αδελφών μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων