03/09/2020 03/09/2020 Πανηγυρική ακολουθία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσι της Υπαπαντής του Κυρίου στο Περιστέρι επ’ αφορμή της ανυψώσεώς του σε Ενορία! Η τοπική εκκλησία του Περιστερίου προσκαλεί το ποίμνιο στην ακολουθία της ανυψώσεως την προσεχή Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου, και ώρα 7.30 μ.μ. με αισθήματα πνευματικού ενθουσιασμού, ενώ ανακοινώνει πως μετά το...
03 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:57
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2020 - 19:02

Το μητροπολιτικό παρεκκλήσι στο Περιστέρι ανυψώνεται σε ενορία

Διαδώστε:
Το μητροπολιτικό παρεκκλήσι στο Περιστέρι ανυψώνεται σε ενορία

Πανηγυρική ακολουθία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσι της Υπαπαντής του Κυρίου στο Περιστέρι επ’ αφορμή της ανυψώσεώς του σε Ενορία! Η τοπική εκκλησία του Περιστερίου προσκαλεί το ποίμνιο στην ακολουθία της ανυψώσεως την προσεχή Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου, και ώρα 7.30 μ.μ. με αισθήματα πνευματικού ενθουσιασμού, ενώ ανακοινώνει πως μετά το πέρας της ακολουθίας θα παρατεθή μικρή δεξίωση!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων