24/04/2021 24/04/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης το Σάββατο του Λαζάρου παρέστη συμπροσευχόμενος στην τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Κοιμητηριακό Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου της Ιεράς Μητροπόλεως. Προ του δι΄ ευχών της Θείας Λειτουργίας ετέλεσε την αρτοκλασία και ομίλησε σχετικώς. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε Ιερό Τρισάγιο στους τάφους των μακαριστών προκατόχων του Μητροπολιτών...
24 Απριλίου, 2021 - 21:13

Τρισάγιο στους τάφους των μακαριστών προκατόχων του

Διαδώστε:
Τρισάγιο στους τάφους των μακαριστών προκατόχων του

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης το Σάββατο του Λαζάρου παρέστη συμπροσευχόμενος στην τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Κοιμητηριακό Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου της Ιεράς Μητροπόλεως. Προ του δι΄ ευχών της Θείας Λειτουργίας ετέλεσε την αρτοκλασία και ομίλησε σχετικώς.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε Ιερό Τρισάγιο στους τάφους των μακαριστών προκατόχων του Μητροπολιτών Αλεξάνδρου και Χρυσοστόμου.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων