26/01/2024 26/01/2024 Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης βράβευσε για το πολυσχιδές έργο του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγόριο. Η Σχολή Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης λόγω της συνεργασίας που έχει αναπτύξει με την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου και με αφορμή τα ονομαστήρια (25.01) του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Γρηγορίου βράβευσε τον Σεβασμιώτατο με το Χρυσό...
26 Ιανουαρίου, 2024 - 12:49

Βράβευση Μητροπολίτη Περιστερίου από το ΔΠΘ για το πολυσχιδές έργο του

Διαδώστε:
Βράβευση Μητροπολίτη Περιστερίου από το ΔΠΘ για το πολυσχιδές έργο του

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης βράβευσε για το πολυσχιδές έργο του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγόριο.

Η Σχολή Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης λόγω της συνεργασίας που έχει αναπτύξει με την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου και με αφορμή τα ονομαστήρια (25.01) του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Γρηγορίου βράβευσε τον Σεβασμιώτατο με το Χρυσό μετάλλιο αυτής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων