14/12/2023 14/12/2023 Ανταποκρινόμενος στην ευγενική πρόσκληση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας και των διευθυντών του 1ου Ειδικού Σχολείου και του 26ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος μετέβη με χαρά στις δύο σχολικές μονάδες επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την εκπεφρασμένη αγάπη και στήριξή του προς τη νεολαία. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε σύντομη δέηση...
14 Δεκεμβρίου, 2023 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2023 - 21:51

Χριστουγεννιάτικα δώρα μοίρασε σε μικρούς μαθητές ο Περιστερίου Γρηγόριος

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικα δώρα μοίρασε σε μικρούς μαθητές ο Περιστερίου Γρηγόριος

Ανταποκρινόμενος στην ευγενική πρόσκληση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας και των διευθυντών του 1ου Ειδικού Σχολείου και του 26ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος μετέβη με χαρά στις δύο σχολικές μονάδες επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την εκπεφρασμένη αγάπη και στήριξή του προς τη νεολαία.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε σύντομη δέηση κατά την οποία έψαλλαν χριστουγεννιάτικους ύμνους οι μαθητές των δύο σχολείων ενώ στην συνέχεια μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλα τα παιδιά.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη πλαισίωσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου π. Άγγελος Ανθόπουλος καθώς και διάκονοι της Ι. Μητροπόλεως.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων