23/01/2019 23/01/2019 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου και το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο διοργανώνουν χοροεσπερίδα αγάπης, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στις 5:30 το απόγευμα, στο Κέντρο “Κτήμα των Ευχών” του Κιλκίς. Στην γιορτή θα κοπεί η βασιλόπιτα του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου και όλων των Φιλόπτωχων των Ενοριών, με τη συμμετοχή...
23 Ιανουαρίου, 2019 - 11:41

Ι.Μ. Πολυανής: Κοπή Βασιλόπιτας του Γ.Φ.Τ.

Διαδώστε:
Ι.Μ. Πολυανής: Κοπή Βασιλόπιτας του Γ.Φ.Τ.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου και το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο διοργανώνουν χοροεσπερίδα αγάπης, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στις 5:30 το απόγευμα, στο Κέντρο “Κτήμα των Ευχών” του Κιλκίς.
Στην γιορτή θα κοπεί η βασιλόπιτα του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου και όλων των Φιλόπτωχων των Ενοριών, με τη συμμετοχή όλων των Ιερέων και των μελών των Εκκλησιαστικών και Φιλοπτώχων Επιτροπών ενώ θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς και της Θρακικής Εστίας. Θα ακολουθήσει παραδοσιακή μουσική από τοπικούς καλλιτέχνες.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης, από το οποίο βρίσκουν ανακούφιση και υποστήριξη πολλοί συνάνθρωποι μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων