30/09/2023 30/09/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 το Στρατόπεδο «Παπασταύρου» στη Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης, όπου εδρεύει η Μονάδα 680 ΠΑΠ. Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόταν από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αγίου Αθανασίου Πρωτ. π. Θεόδωρο Κερεστετζή, Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Νέας Μεσήμβριας. Ο Μητροπολίτης κ. Βαρθολoμαίος ενημερώθηκε σχετικά από...
30 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:42
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2023 - 17:16

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Κιλκισίου στο στρατόπεδο «Παπασταύρου»

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Κιλκισίου στο στρατόπεδο «Παπασταύρου»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 το Στρατόπεδο «Παπασταύρου» στη Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης, όπου εδρεύει η Μονάδα 680 ΠΑΠ.

Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόταν από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αγίου Αθανασίου Πρωτ. π. Θεόδωρο Κερεστετζή, Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Νέας Μεσήμβριας.

Ο Μητροπολίτης κ. Βαρθολoμαίος ενημερώθηκε σχετικά από την Διοικήτρια της Μονάδας Αντ/ρχη κα Αικατερίνη Πέτκου και τον Υποδιοικητή Τμ/ρχη κ. Χρήστο Γκάγκα ενώ είχε την ευκαιρία να προσκυνήσει το Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Δημητρίου και Ωκεανού που βρίσκεται εντός του Στρατοπέδου.

Αφού συνεχάρη τους Αξιωματικούς και όλο το έμψυχο δυναμικό για την υποδειγματική εκπλήρωση του καθήκοντος και της ευθυνοφόρας αποστολής τους, ενθυμήθηκε με συγκίνηση τη θητεία που εκπλήρωσε ως στρατιώτης σε Μονάδες Υλικού Πολέμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων