14/06/2023 14/06/2023 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κιλκίς, έλαβε χώρα τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, μία ακόμη Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου. Μετά την καθιερωμένη προσευχή, ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Ντέντας πραγματοποίησε εισήγηση με θέμα τη νηστεία των Αγίων Αποστόλων ενώ πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός του προγράμματος επιμόρφωσης που πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη σε συνεργασία...
14 Ιουνίου, 2023 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2023 - 12:20

Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κιλκίς, έλαβε χώρα τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, μία ακόμη Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.

Μετά την καθιερωμένη προσευχή, ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Ντέντας πραγματοποίησε εισήγηση με θέμα τη νηστεία των Αγίων Αποστόλων ενώ πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός του προγράμματος επιμόρφωσης που πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη σε συνεργασία με το Ίδρυμα Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με θέμα: “Συμβουλευτική σε σύγχρονα ζητήματα – εξομολογητική” και παρουσίαση του νέου προγράμματος με θέμα “Οργάνωση και διοίκηση της Ενορίας – προσφορά προς τον άνθρωπο”.

Τον απολογισμό παρουσίασε ο Αρχιδιάκονος π. Φιλόθεος Τσαμπαζάκης, συντονιστής προγραμμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως ενώ διένειμα τα σχετικά διπλώματα στους επιτυχόντες του προγράμματος.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τη συμμετοχή στις πρόσφατες εργασίες του ΙΗ’ Πανελληνίου Λειτουργικού Συμποσίου Στελεχών Ιερών Μητροπόλεων, το οποίο διοργάνωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Επιφάνιο Θεοδωρίδη.

“Συζητήθηκαν επίσης και διάφορα θέματα διοικητικής φύσεως και δόθηκαν οι απαραίτητες κατευθυντήριες οδηγίες. Έδωσα επίσης ποιμαντικές κατευθύνσεις ενόψει της περιόδου του δεκαπενταύγουστου και δέχθηκα τις θερμές ευχές των Κληρικών του για τα ονομαστήριά μου, προσφέροντάς μου ως ένδειξη αγάπης και σεβασμού ένα αρχιερατικό εγκόλπιο”, ανέφερε ο Μητροπολίτης κ. Βαρθολομαίος. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων