24/01/2024 24/01/2024 Στην πρόσκληση Πολιτιστικών και Φιλοπεριβαλλοντικών Φορέων του Κιλκίς για την ευλογία της βασιλόπιτας ανταποκρίθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος. Αρχικά ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην Αργυρούπολη του Κιλκίς προκειμένου να ευλογήσω τη βασιλόπιτα του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου, ευχόμενος καλή και ευλογημένη χρονιά καθώς και καλή δύναμη για τη...
24 Ιανουαρίου, 2024 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2024 - 19:31

Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου ευλόγησε τη Βασιλόπιτα τοπικών πολιτιστικών και φιλοπεριβαλλοντικών φορέων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου ευλόγησε τη Βασιλόπιτα τοπικών πολιτιστικών και φιλοπεριβαλλοντικών φορέων

Στην πρόσκληση Πολιτιστικών και Φιλοπεριβαλλοντικών Φορέων του Κιλκίς για την ευλογία της βασιλόπιτας ανταποκρίθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος.

Αρχικά ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην Αργυρούπολη του Κιλκίς προκειμένου να ευλογήσω τη βασιλόπιτα του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου, ευχόμενος καλή και ευλογημένη χρονιά καθώς και καλή δύναμη για τη συνέχιση των ποικίλων και αξιόλογων πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Ακολούθως μετέβη στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «Δημήτριος Ζωηρός», τον οποίο επέλεξε φέτος ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς για την κοπή της βασιλόπιτας των μελών του, σε ένα όμορφο και κάτασπρο περιβάλλον, ευχόμενος καλή χρονιά και ευόδωση των στόχων τους για το 2024, για την προστασία του περιβάλλοντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων