13/12/2022 13/12/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος προεξήρχε χθες στην πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία η οποία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αναλήψεως και Αγίου Σπυρίδωνος στο χωρίο Μεσιανό. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος είπε μεταξύ άλλων: “…Ο Άγιος Σπυρίδωνας ως άνθρωπος του Κυρίου, αποκαλύπτει την ενέργεια του Παναγίου Πνεύματος ζώντας και δείχνοντας το Θαύμα του...
13 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2022 - 11:22

Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου στον Ιερό Ναό Αναλήψεως και Αγίου Σπυρίδωνος στο χωρίο Μεσιανό

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου στον Ιερό Ναό Αναλήψεως και Αγίου Σπυρίδωνος στο χωρίο Μεσιανό

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος προεξήρχε χθες στην πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία η οποία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αναλήψεως και Αγίου Σπυρίδωνος στο χωρίο Μεσιανό.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος είπε μεταξύ άλλων: “…Ο Άγιος Σπυρίδωνας ως άνθρωπος του Κυρίου, αποκαλύπτει την ενέργεια του Παναγίου Πνεύματος ζώντας και δείχνοντας το Θαύμα του Θεού διαχρονικά…. Ας ζητούμε τις ευλογίες του, την προστασία του και την καθοδήγησή του, ώστε να βιώνουμε την γνησιότητα της μαθητείας του Χριστού, να βιώνουμε το παράδειγμα του Αγίου Σπυρίδωνος και να γευόμαστε το φως του Παναγίου Πνεύματος…”.

Πριν τη διανομή του αντιδώρου, ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε πρωτοπρασβύτερο τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Ιωάννη Ψωμαδόπουλο, ο οποίος εφημερεύει επί δεκαπενταετία στην εκκλησιαστική κοινότητα του χωρίου Μεσιανό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων