29/12/2023 29/12/2023 Στο κατάμεστο από πολίτες Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου 2023, σε πανηγυρικό κλίμα χαράς, η ορκωμοσία του Δημάρχου Κιλκίς κ. Δημητρίου Κυριακίδη, που συνεχίζει να ηγείται του Δήμου για δεύτερη θητεία και των νέων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Δήμου Κιλκίς. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ....
29 Δεκεμβρίου, 2023 - 20:08
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2023 - 20:48

O Μητροπολίτης Κιλκισίου τέλεσε την ορκωμοσία του Δημάρχου Κιλκίς

Διαδώστε:
O Μητροπολίτης Κιλκισίου τέλεσε την ορκωμοσία του Δημάρχου Κιλκίς

Στο κατάμεστο από πολίτες Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου 2023, σε πανηγυρικό κλίμα χαράς, η ορκωμοσία του Δημάρχου Κιλκίς κ. Δημητρίου Κυριακίδη, που συνεχίζει να ηγείται του Δήμου για δεύτερη θητεία και των νέων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Δήμου Κιλκίς.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος τέλεσε την ορκωμοσία, παρουσία του Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Γεωργίου Γεωργαντά, του Προέδρου της ΚΕΔΕ Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη, του Κιλκισιώτη στην καταγωγή νέου Δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου Ελευθερίου Αλεξανδρίδη, του Δημάρχου Παιονίας κ. Κωνσταντίνου Σιωνίδη, εκπροσώπων της στρατιωτικής ηγεσίας και των Σωμάτων Ασφαλείας, πρώην Βουλευτών και πρώην Δημάρχων, εκπροσώπων Κομμάτων και Επιστημονικών και Παραγωγικών Φορέων, κ.α.

Αμέσως μετά τον θρησκευτικό όρκο, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε εκ μέσης καρδίας σε όλους κάθε ευλογία του Τριαδικού Θεού στο δημιουργικό και ευθυνόφορο έργο τους, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Υπογράμμισε την αγαστή και γόνιμη συνεργασία του Δήμου με την τοπική Εκκλησία, προς όφελος του τόπου και των πολιτών, διαβεβαιώνοντας ότι η Ιερά Μητρόπολη θα συνεχίσει να είναι θερμή συμπαραστάτης και αρωγός σε κάθε έργο προόδου και προκοπής, επ’ ωφελεία πάντοντε του κοινωνικού συνόλου, το οποίο διακονεί ο καθένας από το μετερίζι που ετάχθη.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο, καθώς και όλους τους εκπροσώπους των Αρχών και τους πολίτες για την τιμητική τους παρουσία και αναφέρθηκε στους προγραμματικούς του σχεδιασμούς της διοίκησης και στο συνεχιζόμενο έργο της Δημοτικής Αρχής.

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων