04/04/2024 04/04/2024 Με αισθήματα πνευματικής χαράς, ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος υποδέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, στο Επισκοπείο του στο Κιλκίς, τον νέο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μπούνιας, Κισανγκάνι και Ανατολικού Κογκό κ. Πολύκαρπο, του δευτερόθρονου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Ο Σεβασμιώτατος και ο Θεοφιλέστατος είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που απασχολούν το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας...
04 Απριλίου, 2024 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2024 - 21:34

Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου υποδέχθηκε τον Επίσκοπο Μπούνιας Πολύκαρπο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου υποδέχθηκε τον Επίσκοπο Μπούνιας Πολύκαρπο

Με αισθήματα πνευματικής χαράς, ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος υποδέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, στο Επισκοπείο του στο Κιλκίς, τον νέο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μπούνιας, Κισανγκάνι και Ανατολικού Κογκό κ. Πολύκαρπο, του δευτερόθρονου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Ο Σεβασμιώτατος και ο Θεοφιλέστατος είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που απασχολούν το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και την Εκκλησία της Ελλάδος αλλά και για τον τομέα της Ιεραποστολής που ενδιαφέρει ιδιαίτερα την ακριτική Μητρόπολη. Άλλωστε η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου δραστηριοποιείται στην Μητρόπολη της Ουγκάντας με δύο Κληρικούς, στην οποία επίκειται επίσκεψη Κλιμακίου την περίοδο του καλοκαιριού.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς, με τα μέλη της οποίας είχε ένα γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο για προβλήματα που απασχολούν τους Καθηγητές και γενικότερα τα Σχολεία του νομού Κιλκίς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων