22/03/2024 22/03/2024 Τον νέο Διοικητή της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας “Πόντος” που εδρεύει στη Ν. Σάντα Κιλκίς, Ταξίαρχο κ. Χαράλαμπο Στραβοπόδη, υποδέχθηκε στις 20 Μαρτίου στο Επισκοπείο, ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος με κάθε τιμή και σεβασμό. Με την ευκαιρία της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του, ο Σεβασμιώτατος του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο ευθυνοφόρο έργο του...
22 Μαρτίου, 2024 - 12:15

Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου υποδέχθηκε τον νέο Διοικητή της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας “Πόντος”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου υποδέχθηκε τον νέο Διοικητή της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας “Πόντος”

Τον νέο Διοικητή της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας “Πόντος” που εδρεύει στη Ν. Σάντα Κιλκίς, Ταξίαρχο κ. Χαράλαμπο Στραβοπόδη, υποδέχθηκε στις 20 Μαρτίου στο Επισκοπείο, ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος με κάθε τιμή και σεβασμό.

Με την ευκαιρία της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του, ο Σεβασμιώτατος του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο ευθυνοφόρο έργο του και καλή δύναμη για την επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του, προσφέροντάς του μία Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, ως ευλογία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων