03/02/2022 03/02/2022 Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, υποδέχθηκε την Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο και ανακοίνωσε τη συνεργασία τους για την προώθηση δράσεων αναβάθμισης του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και την αξιοποίηση των διαθέσιμων ψηφιακών εργαλείων. Ο υφυπουργός χαρακτήρισε δε την Εκκλησία ως έναν σημαντικό πυλώνα της κοινωνίας του...
03 Φεβρουαρίου, 2022 - 22:17

Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου στον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου στον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, υποδέχθηκε την Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο και ανακοίνωσε τη συνεργασία τους για την προώθηση δράσεων αναβάθμισης του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και την αξιοποίηση των διαθέσιμων ψηφιακών εργαλείων. Ο υφυπουργός χαρακτήρισε δε την Εκκλησία ως έναν σημαντικό πυλώνα της κοινωνίας του Κιλκίς, ενώ για τον νέο Μητροπολίτη εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην ενίσχυσή της. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων