03/12/2022 03/12/2022 Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος παρέστη στη Σύναξη των πνευματικών Πατέρων της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου που πραγματοποιήθηκε χθες εν όψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου. “Μίλησα για την περίοδο της νηστείας των Χριστουγέννων και τη διαρκή προετοιμασία των πνευματικών Πατέρων κάνοντας εκτενή αναφορά στα συμπεράσματα εκ των μαθημάτων επιμορφώσεως επί του...
03 Δεκεμβρίου, 2022 - 19:02
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2022 - 19:03

Ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος στην Σύναξη των πνευματικών Πατέρων της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκισίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος στην Σύναξη των πνευματικών Πατέρων της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκισίου

Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος παρέστη στη Σύναξη των πνευματικών Πατέρων της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου που πραγματοποιήθηκε χθες εν όψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

“Μίλησα για την περίοδο της νηστείας των Χριστουγέννων και τη διαρκή προετοιμασία των πνευματικών Πατέρων κάνοντας εκτενή αναφορά στα συμπεράσματα εκ των μαθημάτων επιμορφώσεως επί του θέματος της “εξομολογήσεως“, στο σεμινάριο το οποίο πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Ιεράς Μητρόπολης”, όπως ανέφερε ο Σεβασμιώτατος στο δελτίο Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και οι Πατέρες έλαβαν κατευθύνσεις για την διακονία του Μυστηρίου της αναβαπτίσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων