29/03/2024 29/03/2024 Τον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο χωριό Γερακαριό των Κρουσίων Κιλκίς, επισκέφθηκε στις 28 Μαρτίου, στο πλαίσιο της ποιμαντικής του περιοδείας την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου, συμπαραστατούμενος από Ιερείς της ευρύτερης περιοχής και ευλόγησε τους κατοίκους...
29 Μαρτίου, 2024 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2024 - 14:49

Ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος στον Άγιο Γεώργιο στο χωριό Γερακαριό των Κρουσίων Κιλκίς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος στον Άγιο Γεώργιο στο χωριό Γερακαριό των Κρουσίων Κιλκίς

Τον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο χωριό Γερακαριό των Κρουσίων Κιλκίς, επισκέφθηκε στις 28 Μαρτίου, στο πλαίσιο της ποιμαντικής του περιοδείας την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου, συμπαραστατούμενος από Ιερείς της ευρύτερης περιοχής και ευλόγησε τους κατοίκους της Ενορίας, οι οποίοι προσήλθαν ομοθυμαδόν και με χαρά στον Ιερό Ναό.

Αφού έχρισε όλο το εκκλησίασμα με το αγιασμένο έλεος και ευχήθηκε καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, παρότρυνε τους ευλαβείς πιστούς να παραμείνουν κοντά στην Εκκλησία ανάβοντας την κανδήλα της πίστεως διά της συμμετοχής τους στα Ιερά Μυστήρια, μεταλαμβάνοντας συχνά το Τίμιο Σώμα και Τίμιο Αίμα του Κυρίου και να μελετούν το λόγο του Θεού προσευχόμενοι.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων