28/09/2023 28/09/2023 Την Προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς, δρ. κα Λαμπρινή Φρόση, Φιλόλογο – Ψυχολόγο, υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος στο Επισκοπείο του Κιλκίς, με την οποία είχε συνάντηση εργασίας μέσα σε άριστο κλίμα. Ο Σεβασμιώτατος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη μαθητιώσα νεολαία, με την οποία βρίσκεται κοντά σε κάθε ευκαιρία, ενώ η Μητρόπολη...
28 Σεπτεμβρίου, 2023 - 9:40
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2023 - 9:41

Ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος υποδέχθηκε την Προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος υποδέχθηκε την Προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς

Την Προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς, δρ. κα Λαμπρινή Φρόση, Φιλόλογο – Ψυχολόγο, υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος στο Επισκοπείο του Κιλκίς, με την οποία είχε συνάντηση εργασίας μέσα σε άριστο κλίμα.

Ο Σεβασμιώτατος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη μαθητιώσα νεολαία, με την οποία βρίσκεται κοντά σε κάθε ευκαιρία, ενώ η Μητρόπολη υλοποιεί και πολλές σχετικές δράσεις που ωφελούν τους μαθητές και τους νέους εν γένει.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση, συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισ το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Εκκλησία στην εκπαίδευση, ενώ ανανεώθηκε το ραντεβού με την επικεφαλής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την αξιολόγηση του προγραμματισμού κοινών δράσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων