10/06/2023 20/06/2023 Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος μαζί με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό, παρέστησαν χθες στη γιορτή λήξης των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου, στην οποία όλα τα παιδιά παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα και τραγούδια, αποσπώντας...
10 Ιουνίου, 2023 - 11:31
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2023 - 15:59

Οι Μητροπολίτες Κιλκισίου και Αιτωλίας παρέστησαν σε εκδήλωση λήξης των Κατηχητικών Σχολείων στο Κιλκίς

Διαδώστε:
Οι Μητροπολίτες Κιλκισίου και Αιτωλίας παρέστησαν σε εκδήλωση λήξης των Κατηχητικών Σχολείων στο Κιλκίς

Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος μαζί με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό, παρέστησαν χθες στη γιορτή λήξης των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου, στην οποία όλα τα παιδιά παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα και τραγούδια, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρθολομαίος ευλόγησε μικρούς και μεγάλους και συνεχάρη τον υπεύθυνο των κατηχητικών πρωτ. π. Δημήτριο Παπαγεωργίου και τους καλούς του συνεργάτες για την κοπιαστική και ωφέλιμη προσπάθειά τους.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος διένειμε μαζί με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας αναμνηστικά διπλώματα με τις θερμές ευχές για καλό καλοκαίρι.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων