12/07/2022 12/07/2022 Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου πραγματοποίησε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στο Κιλκίς και μέσα σε μία εγκάρδια ατμόσφαιρα συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και προγραμματισμένες δράσεις που στοχεύουν στην ανάδειξη της ιστορίας της ακριτικής Μητροπόλεώς. Την Υπουργό συνόδευε ο Υπουργός Αγροτικής...
12 Ιουλίου, 2022 - 9:47
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2022 - 9:49

Στον Μητροπολίτη Κιλκισίου η Λίνα Μενδώνη

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Κιλκισίου η Λίνα Μενδώνη

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου πραγματοποίησε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στο Κιλκίς και μέσα σε μία εγκάρδια ατμόσφαιρα συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και προγραμματισμένες δράσεις που στοχεύουν στην ανάδειξη της ιστορίας της ακριτικής Μητροπόλεώς.

Την Υπουργό συνόδευε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, μέλη της Αυτοδιοίκησης και στελέχη του Κόμματος του Νομού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων