30/07/2022 30/07/2022 Την δυνατότητα να επισκεφθούν και να λάβουν τη χάρη των Πανάγιων Προσκυνημάτων στους Αγίους Τόπους είχαν ευσεβείς Χριστιανοί της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου. Κληρικοί και λαϊκοί, συνοδευόμενοι από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο, για μία εβδομάδα πραγματοποιήσαν προσκυνηματική εκδρομή, έγιναν δεκτικοί της αγάπης του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου Γ’ και...
30 Ιουλίου, 2022 - 19:14
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2022 - 19:42

Στους Αγίους Τόπους προσκυνητές από την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου

Διαδώστε:
Στους Αγίους Τόπους προσκυνητές από την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου

Την δυνατότητα να επισκεφθούν και να λάβουν τη χάρη των Πανάγιων Προσκυνημάτων στους Αγίους Τόπους είχαν ευσεβείς Χριστιανοί της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.

Κληρικοί και λαϊκοί, συνοδευόμενοι από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο, για μία εβδομάδα πραγματοποιήσαν προσκυνηματική εκδρομή, έγιναν δεκτικοί της αγάπης του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου Γ’ και εναπόθεσαν ευλαβικά την προσευχή τους ανάβοντας αγιοκέρι στα Προσκυνήματα της Αγίας Γης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων