26/02/2023 27/02/2023 Συνάξεις με θεολόγους καθηγητές που υπηρετούν στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στα όρια της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Πολυανής και Κιλκισίου είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Βαρθολομαίος. Οι Συνάξεις πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Κιλκίς και στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο μιας αμφίδρομης επικοινωνίας καθώς οι θεολόγοι ως προέκταση της Εκκλησίας διακονούν και προσφέρουν, ενώ δόθηκε...
26 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2023 - 1:29

Συνάξεις του Μητροπολίτη Κιλκισίου με θεολόγους καθηγητές

Διαδώστε:
Συνάξεις του Μητροπολίτη Κιλκισίου με θεολόγους καθηγητές

Συνάξεις με θεολόγους καθηγητές που υπηρετούν στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στα όρια της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Πολυανής και Κιλκισίου είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Βαρθολομαίος.

Οι Συνάξεις πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Κιλκίς και στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο μιας αμφίδρομης επικοινωνίας καθώς οι θεολόγοι ως προέκταση της Εκκλησίας διακονούν και προσφέρουν, ενώ δόθηκε η δυνατότητα ενός δημιουργικού διαλόγου και η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων