03/01/2024 03/01/2024 Με φοιτητές, φοιτήτριες και νέους της εκκλησιαστικής Επαρχίας συναντήθηκε χθες ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς. Μιλώντας από καρδιάς στους φοιτητές και τις φοιτήτριες, τους ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση της τοπικής Εκκλησίας να συμμετάσχουν στη σύναξη αυτή και...
03 Ιανουαρίου, 2024 - 20:58
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2024 - 20:56

Συνάντηση του Μητροπολίτη Κιλκισίου με φοιτητές

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Κιλκισίου με φοιτητές

Με φοιτητές, φοιτήτριες και νέους της εκκλησιαστικής Επαρχίας συναντήθηκε χθες ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Μιλώντας από καρδιάς στους φοιτητές και τις φοιτήτριες, τους ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση της τοπικής Εκκλησίας να συμμετάσχουν στη σύναξη αυτή και να έχουν μια ακόμη επικοινωνία μαζί του.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε, οι φοιτητές και ο Σεβασμιώτατος μίλησνα για διάφορα πνευματικά και κοινωνικά θέματα, ενώ κατά τη διάρκεια των γιορτών, προβλήθηκαν διάφορες ταινίες και υπήρξαν αθλοπαιδίες για τα παιδιά των Κατηχητικών.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την επιθυμία αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και να επεκταθεί ακόμη περισσότερο, τονίζοντας την κοινή πίστη όλων στον Σωτήρα Χριστό και στην Εκκλησία Του που κηρύττει εδώ και εκατοντάδες χρόνια την μόνη αλήθεια!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων