14/02/2024 05/03/2024 Κοντά στον ιστορικό αθλητικό Σύλλογο του Κιλκισιακού βρέθηκε ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος ο οποίος ευλόγησε τη βασιλόπιτα της Σχολής Ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Μόσχο και τον Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Ζησόπουλο που τον τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα για την αρωγή και την υποστήριξή του. Επίσης,...
14 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:23
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2024 - 0:54

Τη Bασιλόπιτα του Συλλόγου Ιεροψαλτών και του Κιλκισιακού ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κιλκισίου

Διαδώστε:
Τη Bασιλόπιτα του Συλλόγου Ιεροψαλτών και του Κιλκισιακού ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κιλκισίου

Κοντά στον ιστορικό αθλητικό Σύλλογο του Κιλκισιακού βρέθηκε ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος ο οποίος ευλόγησε τη βασιλόπιτα της Σχολής Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Μόσχο και τον Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Ζησόπουλο που τον τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα για την αρωγή και την υποστήριξή του.

Επίσης, ο Σεβασμιώατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος παρέστη και στη σεμνή εκδήλωση του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεώς, που πραγματοποιήθηκε στην εστία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, ευλογώντας την βασιλόπιτα και ευχόμενος υγεία και δύναμη στο διακόνημά τους.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Σεβασμιώτατος είχε και κατ’ ιδίαν συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 ετών από την ανύψωση της Επισκοπής σε Ιερά Μητρόπολη για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα εορτασμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων