24/01/2019 24/01/2019 Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, Ημέρα των Αγίων Τριών Ιεραρχών, και ώρα 7:30μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιος θα ομιλήσει στην αίθουσα του Λυκείου των Ελληνίδων στην Προκυμαία, με θέμα: «Η Παναγία της Κρήτης στην Βενετία» Παρεμβάσεις σχετικές με το θέμα αυτό θα γίνουν από: Την κα Ασπασία Παπαδάκη, φιλόλογο, πρώην υπεύθυνη Γενικού Αρχείου του Κράτους στο Ρέθυμνο και...
24 Ιανουαρίου, 2019 - 20:23

«Η Παναγία της Κρήτης στην Βενετία»

Διαδώστε:
«Η Παναγία της Κρήτης στην Βενετία»
Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, Ημέρα των Αγίων Τριών Ιεραρχών, και ώρα 7:30μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιος θα ομιλήσει στην αίθουσα του Λυκείου των Ελληνίδων στην Προκυμαία, με θέμα:
«Η Παναγία της Κρήτης στην Βενετία»
Παρεμβάσεις σχετικές με το θέμα αυτό θα γίνουν από:
Την κα Ασπασία Παπαδάκη, φιλόλογο, πρώην υπεύθυνη Γενικού Αρχείου του Κράτους στο Ρέθυμνο και τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Νήφωνα Βασιλάκη.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου σε συνεργασία με το Λύκειο των Ελληνίδων Ρεθύμνης, του οποίου οι Άγιοι Τρεις Ιεράρχες είναι προστάτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων