28/01/2019 28/01/2019 Την έντονη δυσαρέσκειά του για τη στάση της κυβέρνησης σχετικά με τις προωθούμενες αλλαγές στις σχέσεις εκκλησίας-πολιτείας, εκφράζει με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμότων Παραπολιτικών Κρήτης 102,4 και την καθημερινή εκπομπή «Τα λέμε ΟΛΑ», με τον Παντελή Σπυριδάκη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου, Κ. Ευγένιος. «Πρέπει Να Αποκτήσουμε Κοινή Συνείδηση Του Χρέους Μας Απέναντι Στην...
28 Ιανουαρίου, 2019 - 10:28
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2019 - 10:29

“Να αποκτήσουμε συνείδηση του χρέους μας απέναντι στην Ιστορία”

Διαδώστε:
“Να αποκτήσουμε συνείδηση του χρέους μας απέναντι στην Ιστορία”

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τη στάση της κυβέρνησης σχετικά με τις προωθούμενες αλλαγές στις σχέσεις εκκλησίας-πολιτείας, εκφράζει με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμότων Παραπολιτικών Κρήτης 102,4 και την καθημερινή εκπομπή «Τα λέμε ΟΛΑ», με τον Παντελή Σπυριδάκη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου, Κ. Ευγένιος.

«Πρέπει Να Αποκτήσουμε Κοινή Συνείδηση Του Χρέους Μας Απέναντι Στην Ιστορία» τονίζει και προσθέτει ότι η Εκκλησία βρίσκεται εν αναμονή του νομοσχεδίου, το οποίο παρά τις δεσμεύσεις του υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου, οι Ιεράρχες αναμένουν ακόμα και σήμερα το πλήρες κείμενο.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρεται στην έντονη δυσαρέσκεια που υπάρχει στην Εκκλησία της Κρήτης για την ξαφνική ματαίωση της προγραμματισμένης συνάντησης του περασμένου Δεκεμβρίου με τον κ. Γαβρόγλου, αλλά και για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ακούστε τη συνέντευξη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων