24/09/2022 24/09/2022 Την Παρασκευή 23η Σεπτεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, κατόπιν προσκλήσεως, μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνης, όπου ετέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του Δικαστικού Έτους, συμπαραστατούμενος υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Δημητρίου Πολιτάκη, Ιεροκήρυκος της Μητροπόλεως, και άλλων κληρικών, με την παρουσία των Προέδρων Πρωτοδικών, Εισαγγελέων, Δικαστών και Δικηγόρων του νομού...
24 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2022 - 20:00

Αγιασμός για την έναρξη του δικαστικού έτους στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Αγιασμός για την έναρξη του δικαστικού έτους στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνης

Την Παρασκευή 23η Σεπτεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, κατόπιν προσκλήσεως, μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνης, όπου ετέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του Δικαστικού Έτους, συμπαραστατούμενος υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Δημητρίου Πολιτάκη,

Ιεροκήρυκος της Μητροπόλεως, και άλλων κληρικών, με την παρουσία των Προέδρων Πρωτοδικών, Εισαγγελέων, Δικαστών και Δικηγόρων του νομού Ρεθύμνης.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας του Αγιασμού, προσεφέρθη κέρασμα και πραγματοποιήθηκε ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ του Ποιμενάρχου και των παρισταμένων Λειτουργών της Δικαιοσύνης, κατά τον οποίο επιβεβαιώθηκε η διάθεση όλων για καλή συμπόρευση και συνεργασία για το καλό του τόπου και των ανθρώπων του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων