21/09/2023 21/09/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος τέλεσε το απόγευμα της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου 2023, τον Αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, στους χώρους του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ», όπου λειτουργεί η Σχολή, συμπαραστατούμενος υπό του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου Παρθενίου Τσιλιμπώκου και του Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου Χαραλάμπους...
21 Σεπτεμβρίου, 2023 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2023 - 11:26

Αγιασμός στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Αγιασμός στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Ρεθύμνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος τέλεσε το απόγευμα της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου 2023, τον Αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, στους χώρους του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ», όπου λειτουργεί η Σχολή, συμπαραστατούμενος υπό του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου Παρθενίου Τσιλιμπώκου και του Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου Χαραλάμπους Καμηλάκη, μελών της Διοικούσης Επιτροπής της Σχολής.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε προς τον Διευθυντή της Σχολής, Μουσικολ. κ. Ευάγγελο Καπαϊδονάκη, Πρωτοψάλτη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου πόλεως Ρεθύμνης, καθώς και προς τους διδάσκοντες και διδασκομένους, την ευλογία και τον φωτισμό του Θεού, για να φέρουν εις πέρας έργο ιερό και ευλογημένο, το οποίο θα αποδώσει γλυκείς καρπούς για τα Ιερά Αναλόγια της Τοπικής μας Εκκλησίας.
Επίσης, ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τους διδασκομένους να έχουν επιμονή, υπομονή και συνέπεια στα μαθήματά τους, προκειμένου να ωφεληθούν πολυμερώς και πολυτρόπως.
  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων